Gode nyheder fra Integritet Invest

Gode nyheder fra Integritet Invest

Integritet Invest blev startet af Ole Gorm for fem år siden som en uafhængig rådgiver, der skulle give kendskab til og adgang til de værktøjer, der bliver brugt af de mest professionelle investorer i pensionskasser og store familiekontorer mv. Efter en periode, hvor en stor del af forretningen var konsulentbaseret, blev Kristian Agger tilknyttet som partner i 2021 for at opbygge et netværk af investorer baseret på ordentlighed og nærhed. Tilknytningen af Agger satte gang i en vækstproces, der nu når en foreløbig kulmination med tilknytningen af tre yderligere partnere:

Christian Klarskov er vores nye direktør med det overordnede ansvar for vores processer. Klarskov har erfaring fra Danmark og internationalt som aktiechef, rådgiver og kundeansvarlig i bla. Handelsbanken, Carnegie og Nordea.

Christian Sand Kirk som skal medvirke til at styrke vores netværk. Kirk har erfaring inden for private banking fra Danmark og internationalt fra Danske Bank, Sydbank og senest som direktør i BIL Bank.

Rasmus Blirup er partner med ansvar for IT & Analytics, og kommer med en baggrund som MSc. fra DTU i datadesign og optimering. Rasmus vigtigste opgaver bliver at fjerne kapacitetsbegrænsninger for vores vækst.

Derudover er Siri Yde fortsat ansat som studentermedhjælper.

Integritet Invests mission er at levere ordentlig, værdiskabende og uafhængig investeringsrådgivning med kundernes interesser forrest og baseret på de mest professionelle investorers redskaber.

Det er vi stolte over, at vi nu er seks personer til at gøre.

Børsen har skrevet om Klarskovs overvejelser i forbindelse med skiftet her (kræver abonnement):

https://borsen.dk/nyheder/investor/tidligere-investeringsdirektor-og-portefoljeforvalter-rykker-til-familiekontor

Du kan også følge os på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/integritet-invest/

Holdbillede for Integritet Invest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *